Nederlands English

BSL

Opgericht in 1992 - blinkt het Bright Side of Life (BSL) team uit in de ontwikkeling van responsive Web 2.0 toepassingen, hierbij gebruik makend van de allernieuwste Javascript, Java- en PHP ontwikkeltechnologie. We zijn specialisten op het gebied van CMS'en (Drupal, Joomla!), zoektechnologieën, (auto)classificatie- en kennismanagement alsmede van het beheer, on-line retrieval, publicatie en distributie van real-time nieuws en multimedia assets.
 
We maken gebruik van diverse databases, waaronder MySQL, Oracle en Sybase. Naast web ontwikkeling, ontwerpen en ontwikkelen onze engineers tevens mobiele apps voor iOS, Android en Windows, en toepassingen voor Windows, OS X, Linux en Unix.

Ons kantoor in Breukelen

Onze reputatie - Onze geschiedenis van succesvolle projecten is ongeëvenaard en u zult een aantal van onze klanten zeker herkennen. Onze technologieexpertise en toewijding om betrouwbare en innovatieve software te creëren, maakt dat BSL haar positie in de snel evoluerende wereld van de web- en cross-platform mobiele app ontwikkeling weet te behouden.

 
Laat de Bright Side voor u werken! - BSL werkt graag met u als partner. Uw ideeën, wensen en kennis worden onderdeel van de oplossing. We begrijpen uw wensen en garanderen de levering van oplossingen op maat, geïntegreerde applicaties en interfaces die zowel een maximaal gebruikersgemak - als rendementbieden.

 
Geïnteresseerd? Neem contact op en wij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen!

gerelateerde brochures