Nederlands English

Demo's

Nieuwsgierig?

De beste manier om meer te weten te komen over onze producten, is door ze zelf uit te testen. Wij hebben hier een aantal demonstraties geplaatst, alsmede een aantal links naar projecten welke wij uitgevoerd hebben. Neem een kijkje!

FRS Mediabank

FRS Mediabank is de professionele oplossing van BSL voor het publiceren van uw multimedia assets op het World Wide Web. In deze demonstratieversie kunt u onze FRS Mediabank testen en de geavanceerde zoektechnologie van Autonomy™ uitproberen. De inhoud van onze demo databases verandert constant, dus u weet nooit precies wat u te zien krijgt (nieuwsfoto's, foto's van filmsterren of onze vakantiefoto's!). Klik hier om de foto's van Eek op het strand te bekijken.

NIOD Beeldbank WO2

De Beeldbank WO2 is door BSL ontwikkeld als onderdeel van het programma ‘Erfgoed van de Oorlog’ van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in opdracht van het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD).

Het NIOD beheert één van de grootste verzamelingen van oorlogsbeelden ter wereld, inclusief foto's gemaakt door Nederlandse burgers tijdens de bezetting alsook beelden uit Duitse archieven, pamfletten, posters uit de oorlogstijd, boeken en artikelen. Veertien andere wereldberoemde organisaties, zoals de Anne Frank stichting en het Amsterdamse Verzetsmuseum, beheren en publiceren hun eigen collecties. Deze enorme rijkdom aan materiaal is online beschikbaar, inclusief niet eerder gepubliceerde foto's.