Nederlands English

BSL presenteert!

Projecten

BSL levert geen 'dertien in een dozijn' oplossingen. Met klanten als de politie, onderzoeksinstituten, musea, banken, uitgevers, dagbladen, bibliotheken en consultants, kan het niet anders dan dat BSL synoniem staat voor flexibiliteit.

FRS software is de basis van enkele van onze applicaties. Functionaliteit op maat, nieuwe soorten bestanden, workflows, toegangsprivileges, gebruikersinterfaces en links naar systemen van derden; u kunt uw eigen FRS pakket samenstellen.

Maar dat is niet alles

Onze brede expertise in CMS-, multimedia-, database- zoek- en cross platform programming (Apple, Windows, web, mobiel) stelt ons in staat om op snelle en betrouwbare wijze alle soorten van maatwerk te leveren. Schaalbare oplossingen, die aangepast kunnen worden naarmate de wensen van onze klanten veranderen.

Maakt u liever gebruik van Open Source software zoals Joomla! of Drupal? Geen probleem, ook daar kunnen we u in bijstaan.

Partners

BSL ziet haar klanten bij voorkeur als partners. Een nauwe samenwerking met klanten betekent namelijk dat wij uw wensen beter kunnen begrijpen. Wij bieden ondersteuning bij het produceren van gedetailleerde ontwerpen en/of prototypen,

waarbij we de eindgebruiker(s) begeleiden gedurende het ontwikkel- en testproces. Bovendien kunnen wij ontwikkeloffertes bieden met een vaste prijs in combinatie met een benijdenswaardige reputatie wat betreft het halen van deadlines.

Zien is geloven

Zien is (voor sommigen) geloven, dus neem een kijkje bij een selectie van de hier omschreven projecten. Indien u meer wilt weten, blader eens door onze brochures, of neem contact op.
Projecten: ontdek meer over de succesvolle projecten die wij hebben uitgevoerd

gerelateerde afbeeldingen