Nederlands English

BoekWijzer app

Boeken, boeken en nog meer boeken

De BoekWijzer app is dé app met alle in Nederland leverbare titels in zakformaat. BoekWijzer brengt rijke literaire informatie, samen met de mogelijkheid tot het bestellen van boeken, binnen het bereik van uw smartphone en tablet. BoekWijzer biedt namelijk toegang tot de gehele catalogus van de in Nederland leverbare literatuur.

Belangrijkste info direct beschikbaar

Om de app snel en overzichtelijk te houden, hebben we alvast een selectie voor u gemaakt uit het enorme aanbod op de Nederlandse markt.

De app werkt met verschillende lijsten: Redactioneel, Meest gezocht en Populair. De app verzamelt de meest interessante literaire info op basis van wat de redactie voor u heeft geselecteerd, waar het meest naar is gezocht en wat op dit moment het meest populair is.

Zoeken, vinden en bestellen

Met behulp van de zoekfunctie kunt u door het volledige in Nederland leverbare assortiment zoeken. BoekWijzer bevat een koppeling met Bol.com zodat u al uw favoriete boeken direct en eenvoudig via de app kunt bestellen.
In de huidige versie van BoekWijzer zijn Boeken, Auteurs, een literaire agenda (voor radio, tv en internet) en het laatste literaire nieuws opgenomen. In een volgende versie volgen video's, interviews, reviews en nog veel meer.

Smartphone of tablet

De app is gemaakt voor het gebruik op een smartphone, maar kan ook prima op een tablet gebruikt worden. In de toekomst verschijnt er een speciale HD versie die speciaal is geoptimaliseerd voor het grotere scherm van een tablet.

Privacy

BSL respecteert uw privacy en we verzamelen geen persoonlijke informatie die voor de werking van de app niet nodig is. We delen dus géén persoonlijke informatie, de app bevat géén In-App-Purchases en is reclame vrij. Voor uw gemak hebben we wél Social Network-integratie toegevoegd en diverse links naar gerelateerde websites.

Deze app is in 2013 ontwikkeld door Bright Side of Life.