Nederlands English

Een schat aan kennis

Software en expertise

Heeft u een online multimedia archief nodig dat geïntegreerd kan worden in uw huidige infrastructuur? Een CMS? Widgets voor Facebook, of een volledig nieuwe web 2.0 applicatie? Wij hebben de software en expertise in huis om u te kunnen helpen.

Oplossingen door BSL

BSL asset management: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster) BSL bibliotheek oplossingen: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster) Ontdek meer over drempelvrij BSL open source CMS: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster)

Standaard of maatwerk?

Wellicht is één van onze 'off-the-shelf' FRS oplossingen voor asset management geschikt om aan uw wensen te voldoen. Maar als u wilt, kan ons team voor u een maatwerk applicatie ontwikkelen. Onze ervaring en 'track record' bieden u garanties op het gebied van beveiliging, performance, schaalbaarheid en flexibiliteit van onze maatwerk software.

Support op de lange termijn

Ook wanneer uw product al is opgeleverd, vergeten we onze verantwoordelijkheden tegenover de klant niet! We bieden support contracten en andere vormen van ondersteuning aan, en mochten uw wensen in de toekomst veranderen, dan zullen wij voor u klaar staan.

BSL mobiele applicaties: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster) Ontdek meer over TMap Next BSL web 2.0 applicaties: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster) BSL zoek en kennis oplossingen: volg de showcase pagina op LinkedIn (opent in nieuw venster)