Nederlands English

Web 2.0 applicaties

BSL levert websites zoals gewenst door de klant, en de vraag naar 'responsive Web 2.0' websites is het grootst. De term 'Web 2.0' is lastig te definiëren maar iedereen weet wat er mee bedoeld wordt: een interactieve website, gebruiksvriendelijk inclusief koppelingen naar social websites als Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter. Responsive betekent: flexibel en afgestemd op uiteenlopende platformen, inclusief mobiele apparaten (zoals tablets en smartphones).

Widgets, RSS feeds, een hoge mate van interactiviteit en visuele hoogstandjes maken het plaatje compleet. Een plaatje mogelijk gemaakt door geavanceerde scripting (jQuery) en HTML(5)/CSS.

BSL bezit de vaardigheden om deze websites te ontwikkelen en voldoet daarbij aan de webrichtlijnen welke de standaard vormen voor o.a. overheidswebsites!

Een aantal voorbeelden:

Naast bovenstaande voorbeelden ontwikkelen we ook modules om gegevens van bijvoorbeeld Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+ te integreren in websites, of om direct van een website te publiceren naar deze social network sites.

gerelateerde afbeeldingen