Nederlands English

Het BSL team

Brutch?!

BSL is een Nederlands bedrijf met een Britse manager. Bij BSL spreken wij Nederlands en Engels en soms Brutch, een combinatie van British en Dutch: "Het is een fantastische oplossing, the way you put this in zo'n context sensitive kader!".

In onze wereld van ‘databases, assets, webdesign en servers’ is Brutch een handige taal. Pas echt handig is onze grondige kennis van programmeertalen als C#/C++, PHP en Java, database talen als PL/SQL en Transact SQL voor Oracle™ en Sybase™, en zoektechnologie van Lucene (SOLR), Autonomy™ en Exalead™.

We hebben echter nog veel meer in huis dan alleen talenkennis. Platformkennis bijvoorbeeld: wij kunnen Windows, Unix, Apple OS X en Linux lezen én schrijven. Zodra nieuwe standaarden, zoals iOS, Android, Glassfish, J2EE en Freemarker, het licht zien, ondersteunen wij als eerste deze technologieën in onze producten.

Bij BSL werken stuk voor stuk professionals. Van creatieve generalisten tot universitair geschoolde, vakkundige specialisten met jarenlange technologische ervaring. Samen vormen wij een team dat voor iedere klant een oplossing biedt.

Wij zijn (gelukkig) allemaal verschillend, maar hebben één opvallende overeenkomst: allen genieten van de 'Bright Side of Life!'.

Martyn SimpsonMartyn Simpson

Michele SimpsonMichele Simpson

Caroline BosCaroline Bos

Diana HazenbergDiana Hazenberg

Eric WijnandsEric Wijnands

Remko KleinRemko Klein

Peter VerbaanPeter Verbaan

Freek BrinkhuisFreek Brinkhuis

Marc RoeloffzenMarc Roeloffzen

Andy GiesenAndy Giesen

Nikola LedwonovaNikola Ledwonova

Vit SochorVit Sochor

Eek O'RangutanEek O'Rangutan